Wednesday, July 1, 2015

Ποιός Εμπιστεύεται τον Αλέξη ?


Ο κύριος Τσίπρας δεν φαίνεται πρόθυμος να δώσει καμία εξήγηση ή απλά να παραδεχτεί τα σοβαρά διαχειριστικά σφάλματα της βραχύβιας κυβέρνησης του.
Καταπάτησε ολες τις προεκλογικές υποσχέσεις του συμφωνώντας επίσημα με ενα ΥΦΕΣΙΑΚΟ πακέτο ΦΟΡΩΝ ύψους 8,2 δις ευρώ. 
Στη συνέχεια προφασιζόμενος  ανύπαρκτες κόκκινες γραμμές που επεβάρυναν το κόστος της συμφωνίας με 300 εκατομμύρια ευρώ καταπάτησε την ιδια του την συμφωνία μεταθέτωντας την καυτή απόφαση που εχει ήδη πάρει στον Ελληνικό λαό , αξιώνοντας οι Ελληνες να σκεφτούν οπως ο ίδιος. Διαφορετικά μας πληροφόρησε οτι  δεν ειναι πρωθυπουργός παντώς καιρού αλλα δεν θα παραιτηθεί κιόλας.
Να υπενθυμίσουμε οτι το ΔΝΤ θεωρεί την φορομπηξία Τσίπρα ως χαμηλής εισπραξιμότητας μέτρο  σε χωρες με ύφεση και η παραπάνω αναπροσαρμογή εγινε για αυτό και μόνον τον λόγο - κάτι που ο ίδιος σκόπιμα αγνοεί μια και δεν θέλει να παραδεχθεί οτι εβαλε την χώρα σε υφεση και γιαυτο πλέον του ζητάνε παραπάνω μέτρα. 
Δεν δικαιολογήθηκε ποτέ για το Βank Run των 60 δις απο τον Γενάρη ως την αποφράδα Παρασκεύη και φυσικά ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ για να το αποτρέψει ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΠΟΤΕ ΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Εφάρμοσε περιορισμούς κεφαλαίου οταν το πρόβλημα κακοφόρμησε και φυσικά εριξε την ευθύνη στους κακούς ξένους αντι της Κουγκολαγνείας και των ύβρεων που εξακόντιζε κατα των κακών Δανειστών απο τους οποίους συνεχίζει να ζητά χαρτζηλίκι.
Ακόμα χειρότερα : Ενώ μας φλόμωνε στην μπαρούφα για το κακό χρέος , ο ίδιος επεβάρυνε τον δανεισμό κατα 89 δισεκατομμύρια Ευρώ μέσω του ELΑ.
Δανειζόταν για το τραπεζικό συστημα που κατερρεε επειδή οι ανεύθυνοι Υπουργοί του μίλαγαν για Κούγκι και Ευρωπαική καταστροφή. 
Δεν μας προσφερε καμία εξήγηση για το σκηνικό μόνιμης υποβάθμισης  απο τους οίκους αξιολόγησης καθώς και ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ για να αποτρέψει αυτές τις υποβαθμίσεις. 
Φυσικά τα μέτρα αυτά θα επρεπε να ειναι διαρθρωτικής φύσης αρα εδω ξεχνάμε τον Συριζα.Ο ίδιος δεν θεωρούσε τις υποβαθμίσεις ως πρόβλημα μια και επισήμως δεν ηθελε να καταφύγουμε σε δανεικά παρότι μας φλόμωνε στην ανορθόγραφη μπαρούφα μεσω των ιντερνετικών ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΤΡΟΛ για τα λεφτά που έρχονται απο ΡΩΣΣΙΑ και ΚΙΝΑ (οκ , ακόμα ερχονται)
Τέλος ,  δεν μας προσφερε ουτε μια δικαιολογία για την υστέρηση εσόδων που οδήγησε ξανά σε υφεση και σε τραγική αναθεώρηση στόχων και των "διαπραγματεύσεων" που εκανε οταν ΔΕΝ κυβερνούσε.


Ο κυριος Τσίπρας συνελήφθη ψευδόμενος. 

Το κείμενο που μας παρουσίασε δεν είναι το τελευταίο κείμενο που ανταλλαξε με την Τρόικα αλλα μια εκδοση που τον βολεύει. 
Στην τελική δεν εχει τοσο σημασία ποιά ακριβως είναι η καλύτερη εκδοση για τον κύριο Τσίπρα οταν σχεδόν την εχει δεχθεί στο σύνολό της. 
Σημασία εχει οτι βαζει τους τραμπούκους του να εμποδίσουν τον ΔΣΑ απο το να ζητήσει την επίσημη και θεωρημένη τελευταία  εκδοση που σημαίνει οτι ο Κύριος Τσίπρας μας κρύβει πολλά περισσότερα απο αυτά που μας λέει. 
Ελα Αλέξη , ας το πάρει το ποτάμι διοτι αν το μαθουμε απο αλλού θα ειναι χειρότερα για σένα. 
 

Ο κυριος Τσίπρας δεν κυβερνά αλλα χρησιμοποιεί κορώνες , αντιπερισπασμούς και προπετασματα καπνού. 
Συνήθως του εφταιγε ο Χιτλερ και οι νεοναζί αλλα πλέον στηρίζεται στα παιδάκια της ΧΑ οπότε ας ξεχασουμε τους κακούς ναζί.

Φυσικά πλέον  δεν μπορεί παρά να συνεχίσει στον ιδιο  δρόμο .
Στον δρόμο του διαμαρτυρόμενου, που θα φωνάζει αιωνίως καθότι απευθύνεται σε αυτούς  που τον ψήφισαν επειδή  φώναζε και θα νοιώσουν προδομένοι αν δεν συνεχίσει να το κάνει
Το ιδιο αλλωστε  εκανε ο Αντωνάκης , το ιδιο εκανε και ο Γιωργάκης , το ιδιο εκαναν και οι Κωστάκηδες . Σοι παει το βασίλειο , απλά τουτος δω είναι ΠΟΛΥ χειρότερος 

Με βαριά αντιμνημονιακή Καρδιά 
Ιερεμίας