Wednesday, July 8, 2015

Ουσίες



Τις τελευταίες μέρες διαπιστώνω οτι οι υποστηρικτές της σημερινής κύβερνησης (δες εδω ποιοι ειναι αυτοί) πέρα απο τα ρουσφέτια και το τρόλινγκ αναλίσκονται στην κατανάλωση καποιας ουσίας προκαλούσας αδικαιολόγητο ευφορία και χάχανα. 
Γη καλεί Συριζα  - Δεν εχεις κανένα λόγο να χαίρεσαι , ακομα και αν είσαι προδότης με συγκεκριμένη ατζέντα την πλήρη κατάρευση που νομοτελειακά θα συμβεί τον επόμενο μήνα.

Τι γινόταν χθές  :
1) Παρά τις διαβεβαιώσεις περι του αντιθέτου (θα σκίσω τα μνημόνια με σύμφωνη γνώμη των εταίρων τους οποίους οταν με συμφέρει αποκαλώ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ) η σημερινή κυβέρνηση οχι μόνον δεν εσκισε τα μνημόνια αλλα έστειλε επίσημη πρόταση (1/07/2015) στην ΕΕ για υπογραφή επίσημου μνημονίου.
2) Η αγνοια κινδύνου , οι Μπαρουφακολογίες και οι βρισιές στον αέρα οδήγησαν -απο τον Ιανουάριο εως σήμερα- σε ενα πρωτοφανές bank run 50 δις . 
Οι κυβερνώντες δεν πήραν κανένα μέρο για αυτό.
3) Παρά τις διαβεβαιώσεις περι του αντιθέτου (θα πληρώνω το ΔΝΤ εις το διηνεκές και εις το όλον , δεν θα κάνω δημοψήφισμα) η χειρότερη κυβέρνηση εκανε αυτα που διέψευδε .
Πτώχευσε και εκανε δημοψήφισμα ενεργοποιώντας capital controls (οχι δεν φταίνε οι ξένοι).

Τι έχουμε Σήμερα : 
 Σήμερα , εχοντας διάγει αλλη μια νίκη κατά της ανύπαρκτης αντιπολίτευσης 
 (η οποία  επρεπε να αποστασιοποιηθεί  και να μην συμμετάσχει στο κάλπικο  δημοψήφισμα) ο Τσίπρας βρίσκεται στις Βρυξέλλες εκπροσωπώντας μια χώρα 
με θνησιγενή προυπολογισμό που αυριο δεν θα εχει εσοδα , θα εχει καμμένες τράπεζες και ..παραγωγική βάση υπο καταστροφή.
Ζητά λεφτά και ελπίζει να πετύχει μέιωση χρέους και να μην του επιβάλλουν λέει μετρα που θα πλήξουν τον κόσμο του.

Τι θα έχουμε Αύριο : 
Οσο προφασίζεται οτι διαπραγματεύεται το φαινόμενο χιονοστιβάδας θα καταστρέψει  την κατανάλωση , το εμπόριο και την παραγωγή , θα εκτοξεύσει την ανεργία στο 70% και θα ανοίξει τον δρόμο στην Κοσσοβοποίηση της χώρας. 

Μέχρι τότε θα προσέρχεται στα Eurogroup με μπακαλοτέφτερα και οι χρήσιμοι ηλίθιοι στην Ελλάδα θα τον χειροκροτούν.

Με βαριά αντιμνημονιακή Καρδιά 
Ιερεμίας